13 decembrie 2012

Bazele de date - instrumente de informare


Biblioteca Ştiinţifică Centrală "Andrei Lupan" vă oferă posibilitatea de a accesa baza de date Indaco Lege 4.6 Professional pe pagina web: www.bsclupan.asm.md.
Indaco Lege 4.6 Professional online este un serviciu care permite rapid accesul la baza online Indaco Lege actualizată zilnic. Serviciul este simplu de accesat în orice moment, de la orice computer conectat la internet.Indaco Lege online vă pune la dispozitie o interfaţă intuitivă, care vă ajuta să economisiţi din timpul alocat activitătii de informare.
Utilizatorii pot beneficia şi de un serviciu de notificare prin e-mail, prin care sunt anunţaţi asupra celor mai noi apariţii legislative din domeniile lor de interes.
Serviciul este disponibil prin intermediul mai multor tipuri de abonamente adresate fie contabililor, economiştilor, specialiştilor în resurse umane, dar si specialiştilor din domeniul juridic, avocatură, consultanţă datorită conţinutului vast în informaţii specifice.
Indaco Lege 4.6 Professional este cel mai utilizat program software de documentare legislativă din România şi are următorul conţinut: 
Legislaţia României
Jurisprudenţa României
 Legislaţia Uniunii Europene
Jurisprudenţa Uniunii Europene
Achiziţii Publice
Sinteze de teorie a dreptului
Întreaga colecţie de coduri şi constituţii
850 de modele orientative de cereri, contracte, contestaţii etc.
Dicţionar tematic.

Succese mari în căutarea informaţiilor cu conţinut juridic 
accesînd baza de date.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu